Javanese Court Gamelan Vol. III, Kraton Yogya

 

Track

Title

Date

Timing

1

Ldr Prabu Mataram sl 9

1976-12-27/28

6:58

2

Ldr Lung gadhung pl 1

1976-12-27/28

8:12

3

Ldr Sumyar sl m

1978-9-6

7:14

4

Ldr Rangu-rangu pl 7

1976-12-27/28

5:38

5

Golèk Lambangsari: lagon sl m wetah lajeng ayak-ayakan Mijil larasati
gd Lambangsari kd Jånggå lagon sl m jugag

1976-12-27/28

25:59

6

Ldr Tedhak saking pl 7

1976-12-27/28

2:36