Gamelan of Central Java, II: Ceremonial Music

 

Track

Title

Date

Timing

1

Gamelan sekatèn (kraton Solo)

2001

15:40

2

Gamelan sekatèn (kraton Solo)

2001

20:32

3

Gamelan munggang (purå Mangkunegaran)

1996

7:08

4

Gamelan kodhok ngorèk (purå Mangkunegaran)

1996

6:13

5

Gamelan cåråbalèn (purå Mangkunegaran)

1996

 10:25