Gamelan from Central Java

 

Track

Title

Date

Timing

1

Srepegan sl 6

2004

2:52

2

Gd kemanak Anglirmendhung pl 7

1998

5:08

3

Ldr Gadhung mlathi sl 9

1999

9:20

4

Bedhåyå dances (part)

1995

2:20

5

Gd Munggang (gamelan munggang)

2000

2:32

6

Gd Mandhulpati kt 2 kp mg ? sl 6

2004

8:57

7

Ldr Bali-balèn gangsaran (gamelan carabalèn)

2004

3:17

8

Sekatèn gendhing

2001

8:59

9

Goa tabuhan (stone gamelan)

2001

1:06

10

Sampak sl 6

2004

2:10

11

Gd Kodhok ngorèk (gamelan kodhok ngorèk)

1999

4:05

12

Lebaran

1989

14:22